Multikulturális környezetben és csapatban tanultam és dolgozom. Több mint két évtizedes nemzetközi vezetői tapasztalattal rendelkezem. Azon kevés coachok közé tartozom, akik vezető magyar és francia coach iskolák szellemi műhelyében sajátították el a szakma fortélyait.

Megtanultam, hogyan hallgassak az érzelmeimre és intuíciómra a coaching folyamat során, amely abban segít, hogy a dolgok mélyére ássunk, ezáltal környezetünk – események, emberek, tudások, saját magunk – igazi valóját ismerhessük meg, és felkészüljünk a szükséges változásra. 

Először tudásfrissítő üzleti coach lettem a Baracskai Zoltán – Velencei Jolán – Mérő László – Nahalka István – Síklaki István szakemberek nevével fémjelzett coach iskolában. Tanáraim a naprakész üzleti szakirodalom elolvasására és ismeretére, a menedzser guruk gondolatainak megismerésére és folyamatos követésére buzdítottak. Ezen tudások kontextusba helyezésével tudom a coaching folyamat során „bedobálni” ötleteimet.

Majd Párizsban, Franciaország vezető üzleti egyetemén, a HEC Executive Education interkulturális coach képzésén Michel Giffard és Patrick Barrau voltak a mestereim, akik megtanítottak arra, hogy minden folyamat középpontjában az ember és az emberi kapcsolatok állnak.

Ennek a két egymástól teljesen eltérő kulturális hátterű iskola tanításai bennem ötvöződnek és válnak egységes egésszé.

Tanulmányaim:

  • Executive coaching, HEC Paris
  • Business coaching – üzleti tanácsadás, Budapest
  • Modern üzleti tanulmányok, Budapest
  • Tanári végzettség
  • Irodalmi és színházi tanulmányok, Budapest
  • Francia kultúra tanulmányok, Paris

Nyelvtudásom:

Folyékonyan beszélek magyarul, franciául és angolul

További részleteket olvashat rólam, tevékenységeimről és gondolataimról az alábbi képekre kattintva a retail-coach.hu weboldalamon: